se_VILAX FORVEKLIGAR IDEER 2018-05-25T11:31:46+00:00

Vilax förverkligar idéer och koncept som inredare och arkitekter skapar.

När vi får inredares och arkitekters förtroende att bygga deras möbler, blir de våra partners och vi möter framtidens utmaningar tillsammans.

Vårt rykte som möbelbyggare är nära sammankopplat med de som har idén och har designat helheten. När sofforna har tagits i bruk är det viktigt att de uppfyller alla designkriterier som ställdes från början. Det är lika viktigt att möblerna fortsätter att vara sköna att sitta i som att de alltid är vackra och ser bra ut, dag efter dag, natt efter natt.

I en offentlig miljö blir sofforna utsatta för påfrestningar som inte förekommer i hemmamiljö. De används nästan konstant och måste stå emot hårt slitage. Olyckor händer; det spills mat och dryck, vassa föremål tappas på klädseln eller barn tar oavsiktligt sönder något. Man måste tyvärr också räkna med att sofforna kan utsättas för skadegörelse.

Vi är en pålitlig partner. Vilax är inte bara en leverantör. När olyckan är framme eller skadegörelse har förekommit förstår vi hur viktigt det är att snabbt återställa soffan. Våra soffor är konstruerade så att vi snabbt kan klä om dem och vid behov byta ut eller reparera skadade delar.

En soffa från Vilax kan du ha kvar så länge du vill ha den. Den skapar värde hos Era kunder och är en anledning till att kunderna kommer tillbaka.

Som svensk tillverkare förstår vi den svenska marknaden. Vi tar hantverkstraditionen på allvar och är ett av få företag som tillverkar allt i Sverige.

Svensktillverkat och handtillverkat på riktigt

Vi är idag en av få möbeltillverkare som fortfarande
har all sin produktion kvar i Sverige.

Svensktillverkat och handtillverkat på riktigt

Vi är idag en av få möbeltillverkare som fortfarande har all sin produktion kvar i Sverige.